Insolventie advies

Djaba Insolventie advies

" elk bedrijf kan failliet, als een crediteur dat echt wilt."

 

Elk bedrijf kan failliet gaan, duizenden ondernemingen zijn u voor gegaan. Alleen failliet is niet failliet, het is belangrijk om failliet te gaan zonder dat je daar als bestuurder aansprakelijk gesteld voor wilt worden, of erger nog dat je privé ook failliet gaat.

 

Djaba Insolventie Advies zorgt ervoor dat u als ondernemer uw bedrijf met een gerust gevoel het faillissement in kan laten gaan.

 

Tenslotte elke euro die in het faillissement blijft zitten pakken de curatoren of de fiscus van u af.

 

Wilt u meer informatie, discreet en in vertrouwen. Stuur dan uw email naar insolventie@djaba.nl

 

Wij nemen dan spoedig contact met u op voor een intake.

 

 

 

Veel gestelde vragen:

 

Q. Mijn faillissement is aangevraagd kan ik nog contact opnemen met jullie?

 

Ja dit kan, graag zelfs, in de laatste week kunnen wij nog een hoop ellende voorkomen. Wacht niet te lang !!!!

 

 

Q. Mijn bedrijf gaat al een tijd slecht, wat zijn mijn mogelijkheden ?

 

Er zijn talloze oplossingen om ervoor te zorgen dat wij uw vermogen kunnen veiligstellen. Echter altijd binnen de kaders van de wet.

 

Q. Mijn faillissement is uitgesproken wat nu ?

 

Neemt u eerst contact op met een advocaat als u het niet eens bent met de beslissing, als u geen kans maakt in hoger beroep of verzet. Neem direct contact met ons op.

URGENT !!!!

 

 

Over ons:

Wij hebben ons gespecialiseerd in het insolventie recht. Niet als advocaat, als advocaat heb je je te houden aan gedragscodes en ongeschreven regels, nee als bedrijf zijn we begonnen te strijden tegen het malifide insolventie recht, tegen crediteuren die alleen uit rancune handelen, tegen het bewust kapot willen maken van ondernemers die met ziel en zaligheid hebben gewerkt aan hun droom. Wij zeggen tot hier en niet verder. Er moet iemand opstaan voor de zwakkeren/minder bedeelden maar toch hardwerkende burger in deze samenleving. Niet iedere ondernemer is namelijk hoogopgeleid, niet iedere ondernemer kan een advocaat betalen of krijgt een pro deo advocaat toegewezen.

 

U bezoekt uit interesse of uit noodzaak deze website, in de jaren dat wij op zoek waren naar hulp, was niet een bedrijf te vinden die het aandurfde om een ondernemer te helpen welke in de problemen zit. Advocaten krijgen betaald uit rechtsbijstandsverzekeringen of krijgen een vergoeding van de staat,en doen vrij weinig of willen wel wat doen maar zijn dan meestal onbetaalbaar in de situatie waarin u zit.

 

Wij willen u echt helpen omdat wij weten welk drama u te wachten staat als u het van te voren niet goed heeft geregeld.

 

Neem nooit te laat contact op, u heeft tenslotte niet voor niets uw ziel en zaligheid in uw bedrijf gestopt.

 

Insolventie@djaba.nl